Къс клин с тиранти Silly Silas/Cocoa blend размер 0-1г.

 • Цена: 14.99лв.
 • Производител: Silly Silas
 • Код на продукта: SHCOCOA COTTON

Тези уникални къси клинчета с тиранти Silly Silas ще са удобни дори и на най-активните бебета и малки деца по време на летните приключения.Изключително устойчиви, невероятно меки и изработени от 100%..

14.99лв.

35.00лв.

Тези уникални къси клинчета с тиранти Silly Silas ще са удобни дори и на най-активните бебета и малки деца по време на летните приключения.

Изключително устойчиви, невероятно меки и изработени от 100% органичен памук. Позволяват на кожата да диша през летните месеци и са подходящи за бебета с най-чувствителната кожа.

Направени с любов в сърцето на Европа, Чехия. Традиционно изработени от хора, които ценят работата си от десетилетия.

Сертифицирани от OEKO-TEX® Standard 100 на ниво клас 1, най-строгият сертификат, създаден специално за новородени и малки деца до тригодишна възраст. В допълнение към изпитването за вредни химикали при най-строгите гранични стойности, методите за изпитване и проверка също се фокусират върху изразената резистентност към слюнка като допълнително изискване за клас 1 сертификат.

ВАЖНО:

Важно е вашето мъниче винаги да носи клинчето с тиранти по правилния начин (както е показано на всичките ни снимки) - като едната презрамка е здраво поставена на лявото рамо, а другата на дясното рамо, за да се избегнат ожулвания.

Презрамките помагат на малките авантюристи да се движат свободно, докато играят и изследват света и винаги трябва да се използват в правилната позиция.

Поддръжка:

МАШИННО ПРАНЕ ДО 40°C / НЕ ИЗБЕЛВАЙТЕ / НЕ СУШЕТЕ В сушилня / НЕ ГЛАДЕТЕ

 Ръководство за размер

Размерите на чорапогащника са малко по-големи от обичайните за други дрехи. Ето защо препоръчваме винаги да следвате референцията за възрастта.

Размерът 0-1г. започва да седи най-добре от 2-3 месечна възраст и е направен универсален, за да пасне на най-малките до тяхната 1 година. За бебета до 6 месеца препоръчваме да регулирате дължината, като навиете краищата.

Размерът 2-3г. е направен достатъчно голям, за да е подходящ и за 3,5-4 години.

За всички размери - ако вашето мъниче е по-високо от средното в конкретната възрастова категория, препоръчваме да вземете следващия размер.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Доставката, която предлагаме при поръчка от сайта www.dete-i-priroda.bg  се извършва от куриерска фирма СПИДИ.

Срокът на доставка е от 2-5 работни дни, в зависимост от натовареността на куриерската фирма.

Начин на плащане:

 • Наложен платеж с Пощенски паричен превод – Клиентът заплаща директно на доставчика на куриерските услуги.

Цената на доставка: 

- до офис на СПИДИ - 4.50лв.

- до адрес - 5.50лв.

При покупка на артикули над 80лв., доставката е безплатна до офис на СПИДИ.

 • При доставка получателят се задължава да подпише Приемо-предавателен протокол или товарителница, с което приема доставената стока без забележки.
 • При получаване на поръчката клиентът има опция „Преглед“ при доставка и е длъжен да се убеди, че няма забележки по доставената стока, ако такива съществуват, те трябва да бъдат отбелязани в Приемо-предавателния протокол или товарителницата, ако Приемо-предавателният протокол или товарителницата са подписани, се счита, че клиентът няма забележки и приема доставената стока.
 • При получаване на стоката, клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице, се счита всеки, който не се явява титуляр на заявлението, но приема доставената стока на посочения за доставка адрес. 

При възникнали въпроси относно поръчките може да се свържете с нас на e-mail: [email protected] или тел: 0882/604708.

Всеки клиент има правото да върне стоката в рамките на 14 дни от датата на получаване на продуктите. Условието за връщане на продуктите е те да са със запазена цялостна опаковка, в търговски вид, неизползвани (освен за проба, важи само за дрешки) и без механични повреди. Всички оригинални етикети и стикери трябва да бъдат запазени.

Връщането на стоката се осъществява на адрес:

 • - Офис на СПИДИ – Драгоман, Варна
 • - „Дете и Природа“ ЕООД
 • - Тел: 0882/604708

Разходите за връщане на продуктите са за сметка на купувача. Ако клиентът не заплати сумата за връщане на стоката, тази сума ще му бъде приспадната от сумата за възстановяване на продукта. Преди да изпратите продукта трябва да се свържете с „Дете и Природа“ на сайта dete-i-priroda.bg или на тел: 0882/604708.

За да върнете продукт:

 • - попълнете формуляра за връщане
 • - поставете бланката за връщане заедно със стоката и фактурата, получена по e-mail или в пратката с получените продукти.

В рамките на 14 дни след получаване на върнатата стока „Дете и Природа“ ЕООД, ще възстанови заплатената за стоката сума ПО БАНКОВ ПЪТ или ще замени стоката с нова.

При дефектна или объркана стока от наша страна „Дете и Природа“ ЕООД поема разходите за връщане и доставка на стоката до клиента.

Сумата за връщане се възстановява САМО ПО БАНКОВ ПЪТ в рамките на 14 дни след получаване на върнатата стока.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.