Детски бански Daisies Blue 98/104

 • Цена: 10.99лв.
 • Производител: Little Dutch
 • Код на продукта: CL31081140
 • OUT OF STOCK

Готови за плажа! С тези бански от рециклиран полиестер времето на море е истинско удоволствие. Материята им е удобна и разтеглива. Флоралият десен и воланите ги правят изключително сладки.Материал:&..

10.99лв.

27.90лв.

Готови за плажа! С тези бански от рециклиран полиестер времето на море е истинско удоволствие. Материята им е удобна и разтеглива. Флоралият десен и воланите ги правят изключително сладки.

Материал: 85% рециклиран полиестер/15% еластан

Пране: в перална машина на 30 градуса, нежен цикъл; без гладене; без химическо чистене; Не се избелва; не е подходящ за сушилня

Съвет*: Изплакнете със студена чиста вода след употреба

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Доставката, която предлагаме при поръчка от сайта www.dete-i-priroda.bg  се извършва от куриерска фирма СПИДИ.

Срокът на доставка е от 2-5 работни дни, в зависимост от натовареността на куриерската фирма.

Начин на плащане:

 • Наложен платеж с Пощенски паричен превод – Клиентът заплаща директно на доставчика на куриерските услуги.

Цената на доставка: 

- до офис на СПИДИ - 4.50лв.

- до адрес - 5.50лв.

При покупка на артикули над 80лв., доставката е безплатна до офис на СПИДИ.

 • При доставка получателят се задължава да подпише Приемо-предавателен протокол или товарителница, с което приема доставената стока без забележки.
 • При получаване на поръчката клиентът има опция „Преглед“ при доставка и е длъжен да се убеди, че няма забележки по доставената стока, ако такива съществуват, те трябва да бъдат отбелязани в Приемо-предавателния протокол или товарителницата, ако Приемо-предавателният протокол или товарителницата са подписани, се счита, че клиентът няма забележки и приема доставената стока.
 • При получаване на стоката, клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице, се счита всеки, който не се явява титуляр на заявлението, но приема доставената стока на посочения за доставка адрес. 

При възникнали въпроси относно поръчките може да се свържете с нас на e-mail: [email protected] или тел: 0882/604708.

Всеки клиент има правото да върне стоката в рамките на 14 дни от датата на получаване на продуктите. Условието за връщане на продуктите е те да са със запазена цялостна опаковка, в търговски вид, неизползвани (освен за проба, важи само за дрешки) и без механични повреди. Всички оригинални етикети и стикери трябва да бъдат запазени.

Връщането на стоката се осъществява на адрес:

 • - Офис на СПИДИ – Драгоман, Варна
 • - „Дете и Природа“ ЕООД
 • - Тел: 0882/604708

Разходите за връщане на продуктите са за сметка на купувача. Ако клиентът не заплати сумата за връщане на стоката, тази сума ще му бъде приспадната от сумата за възстановяване на продукта. Преди да изпратите продукта трябва да се свържете с „Дете и Природа“ на сайта dete-i-priroda.bg или на тел: 0882/604708.

За да върнете продукт:

 • - попълнете формуляра за връщане
 • - поставете бланката за връщане заедно със стоката и фактурата, получена по e-mail или в пратката с получените продукти.

В рамките на 14 дни след получаване на върнатата стока „Дете и Природа“ ЕООД, ще възстанови заплатената за стоката сума ПО БАНКОВ ПЪТ или ще замени стоката с нова.

При дефектна или объркана стока от наша страна „Дете и Природа“ ЕООД поема разходите за връщане и доставка на стоката до клиента.

Сумата за връщане се възстановява САМО ПО БАНКОВ ПЪТ в рамките на 14 дни след получаване на върнатата стока.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.